Gerard Haisma

United Bull Traders brengt eigen coin op de markt

United Bull Traders is een cryptocurrency-bedrijf met een eigen platform en een eigen exchange. Sinds het eerste kwartaal van 2020 zijn zowel het platform als de exchange live gegaan. Gerard Haisma, Head of Sales Europe: “We bieden rendementen die mensen in het normale werkbare leven niet kunnen behalen.”

Investeren in cryptocurrency

United Bull Traders is een internationaal platform dat iedereen de mogelijkheid biedt om te investeren in cryptocurrency. Gerard Haisma: “Of je nou ervaring hebt met cryptocurrency of niet, we willen het voor iedereen toegankelijk maken middels ons platform en onze eigen coin.” Het team van United Bull Traders bestaat uit specialisten die altijd klaar staan om klanten te helpen zoveel mogelijk rendement uit hun cryptocurrency te halen. “Bij ons werken financiële experts, technici en klantenservicemedewerkers die uitgebreide kennis en ervaring hebben. Deze mensen zijn telefonisch bereikbaar, maar we hebben ook live ondersteuning. We bieden de mogelijkheid om het scherm te delen. Dat betekent dat onze experts met de klant mee kunnen kijken om ze verder op weg te helpen. Klanten krijgen ook hun eigen accountmanager aangewezen die via een directe lijn of e-mail bereikbaar is. Ons uitgangspunt is de klant zo goed mogelijk van informatie te voorzien zodat de beste rendementen behaald kunnen worden.” Daarnaast biedt United Bull Traders individuele platformtrainingsessies aan die op verzoek beschikbaar zijn.

Eigen coin

Het bedrijf heeft een eigen coin op de markt gebracht: de United Bull Traders (UNB) Coin. Een UNB coin kan worden aangekocht voor het bedrag dat deze verhandelbaar is. De exacte waarde kan je op de exchange zien. Dit verschilt natuurlijk van minuut tot minuut. “Ons unieke platform biedt de mogelijkheid om zelf een account aan te maken en hiermee op redelijk eenvoudige wijze geld te verdienen met cryptocurrency. Mensen kunnen met de inleg van een laag bedrag toch mooie rendementen behalen op dit platform. Een investering van $ 250,- tot $ 499,- staat gelijk aan vier procent maandelijks rendement bij zes maanden vastzetten. Van $ 500,- tot $ 999,- is dat zes procent en vanaf $ 1.000,- is dat acht procent maandelijks rendement. Zo kan het aardig oplopen. Dit zijn zelfs rendementen die mensen in het normale werkbare leven niet kunnen behalen.”

Het gezicht van United Bull Traders

Gerard Haisma is naast Head of Sales ook het gezicht van United Bull Traders. “Ik ben te zien in filmpjes die gedeeld worden en op multimediawebsites komen te staan. Er is ook een promotievideo gemaakt van ongeveer twaalf minuten die naar nieuwe klanten wordt verzonden.” Als Head of Sales heeft Gerard Haisma de taak om nieuwe klanten te werven en staat hij in contact met tussenpersonen die tevens nieuwe klanten kunnen aanbrengen. “We werken met een systeem dat klanten de mogelijkheid geeft nieuwe klanten aan te brengen waarvan zijzelf dan ook een percentage ontvangen. Zo creëren we een win-winsituatie.”