Geert Duizendstraal

De 5-sterrenhotelervaring van Geert Duizendstraal

Een 5-sterrenhotelervaring geven aan klanten is wat Geert Duizendstraal doet. Niet in de vorm van een vakantie, maar door een full-service pakket aan te bieden bij het kopen van een woning. Naast het voorstellen van een geschikte woonruimte, ondersteunt hij klanten bij het vinden van bijvoorbeeld een tuinman, een goede school voor de kinderen of een hondenuitlater. Makelaars stoppen bij het overhandigen van een sleutel, voor Duizendstraal start het servicetraject dan pas écht. Deze week sprak Wijze Zaken met Geert Duizendstraal over zijn visie op serviceverlening in de vastgoedmarkt.

Home make-over

Duizendstraal – van huis uit wiskundige en IT man – begon zijn carrière in de vastgoedsector als aan- en verkoopmakelaar in Spanje, nadat hij daar zelf een vakantiehuis had gekocht. In 1995 startte Geert Duizendstraal met vastgoedontwikkeling op grotere schaal. Dit deed hij door woningen te kopen, op te knappen en vervolgens weer terug in de verkoop te zetten. Op basis van zijn visie heeft hij een volledig vastgoedconcept ontwikkeld. Duizendstraal: “Ik kwam tot de ontdekking dat ik internationale vastgoedprojecten aantrekkelijker kon maken voor een breder publiek door naast een unieke locatie en speciale architectuur ze van een 5-sterren hotelservice te voorzien. Veel mensen hebben immers niet genoeg tijd, zin óf kennen niet de weg.”

Service met de hoofdletter S

Geert Duizendstraal kwam er in zijn carrière als vastgoedondernemer al snel achter hoe belangrijk serviceverlening daadwerkelijk is. “Vastgoed draait niet alleen om het aan- en verkopen van huizen, servicegericht te werk gaan is minstens zo belangrijk”, aldus Duizendstraal. “Ik denk dat mijn kracht ligt in het leveren van diensten die horen bij aftersales, vooral in die gebieden waar de koper niet bekend is. Ik verkoop namelijk niet alleen een huis, maar ik help mijn klanten ook bij het vinden van de juiste school voor hun kinderen, breng ze in contact met betrouwbare schoonmakers of help ze bij andere (woon)wensen. Ik ga door waar een ander stopt en overtref daardoor verwachtingen.” Geert Duizendstraal is uitgegroeid tot een internationale vastgoedondernemer die zich weet te onderscheiden door het aanbieden van deze extra services. Daarbij heeft hij met diverse bekende hotelketens zoals Kempinski en Marriott samengewerkt om zijn klanten ook in het dagelijks leven van een ‘5-sterrenhotelervaring’ te voorzien.

Internationaal vastgoedportefeuille

Duizendstraal richt zich met zijn bedrijven op een aantal unieke factoren, zoals bijzondere architectuur, eersteklas service en woningen die gelegen zijn op unieke locaties. Deze formule werkt niet alleen voor huizen in Spanje, want na Spanje volgden andere Europese landen zoals Oostenrijk en Frankrijk al snel. Daarnaast heeft Duizendstraal zijn visie uit kunnen breiden tot landen als Marokko, Vietnam, Panama en Antigua en heeft daarmee op bijna elk continent ervaring opgedaan.