Lars Fafié van Quro Finance benoemd tot top 100 belangrijkste spelers in de financiële adviessector

Lars Fafié is directeur en oprichter van fiscaal, financieel en juridisch adviesbureau Quro Finance. Sinds de oprichting zo’n vijftien jaar geleden heeft Lars Fafié hard gewerkt om zijn adviesbureau succesvol te maken. En dat werpt zijn vruchten af. Dit jaar staat hij namelijk in de top 100 van de belangrijkste spelers in de financiële adviessector.

Fiscaal, financieel en juridisch adviesbureau

Quro Finance is een financieel adviesbureau met als specialisatie hypotheekverstrekking. In de complexe en kostbare woningmarkt biedt Quro Finance aan zowel particulieren als ondernemers een onafhankelijk hypotheekadvies. De diensten van Quro Finance zijn maatwerkproducten en bevatten een breed pakket aan financiële planning, fiscaal en juridische ondersteuning. Naast vastgoedfinancieringen biedt het bedrijf meerdere diensten aan. Zo bieden zij advies bij zaken omtrent beleggingen, erfpacht en financiële afwikkeling van echtscheidingen. Dit is slechts een greep uit alle diensten die worden aangeboden. Door naar individuele situaties te kijken, kan de klant volledig ontzorgd worden. Daarom is het motto: “Quro Finance, financieel advies met meerwaarde”.

Top 100 meest invloedrijke personen in de intermediaire adviessector

De vooruitstrevende manier van benaderen van complexe klantencasussen, waarin iedere oplossing een maatwerkoplossing is, met oog voor toekomstige gebeurtenissen, is dan ook een van de redenen dat Lars Fafié in de top 100 van de meest invloedrijke personen in de intermediaire adviessector staat, gepresenteerd door Ratinginstituut Financieel Dienstverleners (RiFD). Deze lijst geeft inzicht in de personen die medebepalend zijn voor de huidige staat én toekomst van de bedrijfstak. Hun beleidskeuzes wegen zwaar in de sector, kijkend naar de belangen die zij met hun bedrijven en nevenfuncties vertegenwoordigen.

Een stap verder denken dan de concurrentie

Lars Fafié heeft niet alleen hard gewerkt om deze positie te bemachtigen, ook zijn doorzettingsvermogen, vooruitziende blik en positieve instelling hebben hieraan bijgedragen. “Ik probeer vooruitstrevend te blijven door anders te denken dan mijn concurrenten en vooral door me verder te verdiepen in (complexe) financiële vraagstukken. Ik probeer daarom ook altijd een stap verder te denken bij financiële kwesties. Wij staan klaar voor onze klant.” De persoonlijke situatie van de klant is het uitgangspunt van Quro Finance. Door alle financiële wensen en mogelijkheden op elkaar af te stemmen, streeft Quro Finance naar een evenwichtige financiële balans, waarbij zij naar het heden kijken, maar ook rekening houden met toekomstige situaties of wensen. Quro Finance kiest daarom voor zorgvuldig maatwerk dat aansluit op de individuele situatie. Al haar oplossingen zijn uniek qua aanpak en uitkomst. Hierin wordt dus niet alleen rekening gehouden met de korte termijn maar voornamelijk met een langetermijnoplossing.