ITT Controls

ITT Controls, dé leverancier binnen de olie-, gas en petrochemische industrie

Als technische groothandel voor de olie-, gas- en petrochemische industrie is ITT Controls al meer dan 50 jaar leverancier van onderdelen voor olieraffinaderijen en petrochemische instellingen. ITT Controls onderscheidt zich door een uniek concept en grote wereldwijde online bekendheid. Het resultaat? Het is een van de grotere spelers binnen de industriële organisaties en olieraffinaderijen wereldwijd.

Onafhankelijk & betrouwbaar

<p>ITT Controls is onafhankelijk binnen de petrochemische- en procesindustrie alsmede de installatiemarkten. Daarom is het voor het bedrijf mogelijk om zo gedegen advies te geven en altijd de juiste oplossing te bieden. Dit unieke concept is in 2012 gelanceerd en werpt zijn vruchten af. ITT Controls richt zich niet op het verslaan van zijn concurrenten, maar op het verslaan van zichzelf. Hoeveel zij ook bereiken, ze kijken altijd vooruit en evalueren waar zij kunnen verbeteren. Het bedrijf blijft zich dan ook continue ontwikkelen en innoveren.

Wereldwijd netwerk van ITT Controls

Met een team van twaalf gepassioneerde medewerkers, beheerst ITT Controls alle facetten binnen de industrie en putten zij uit een schat aan ervaring en expertise om zo de hoogste kwaliteit te kunnen waarborgen. Het team is verdeeld over twee kantoren. Een kantoor is gevestigd in Nederland, waar acht medewerkers actief zijn. Sinds september 2017 is er een kantoor in Afrika geopend met een team van vier personen. Binnenkort wordt er een kantoor in Houston, Verenigde Staten geopend. Voor deze vestiging worden tevens vier medewerkers aangesteld, waarmee het totaal op zestien medewerkers uitkomt.

Uitbreiding in het Midden-Oosten

De volgende stap is uitbreiding naar het Midden-Oosten. Een uitdagende markt door zijn complexiteit en veel concurrentie. Momenteel is ITT Controls bezig met een olie-installatie in Saudi-Arabië die compleet wordt gereviseerd en gerepareerd.