BH Support

In gesprek met Anita over BH Support

Wijze Zaken spreekt Anita van Elmpt over de mogelijkheden en keuzes in lingerie en sportbh’s. Onderneemster en lingerie deskundige Anita van Elmpt adviseert vrouwen bij het kopen van de juiste lingerie en ondersteunende sport bh’s. Per jaar worden er 12.000 sport bh’s bij BH Support gekocht, en daarmee is haar online webshop uitgegroeid tot het grootste digitale platform voor sport BH’s van Nederland.

De perfecte sport bh

BH Support is een online webwinkel waar duizenden vrouwen per maand slagen in hun zoektocht naar de perfecte sport bh. Door middel van een speciaal ontwikkelde sport bh test komen klanten erachter hoeveel ondersteuning hun ideale bh moet bieden, en waarbij zij persoonlijk geadviseerd worden door lingerie deskundige Anita van Elmpt. Want, zo zegt de eigenaresse van BH Support, mag online winkelen niet ten koste van persoonlijke service gaan. “Steeds meer vrouwen shoppen online, maar bij BH Support krijg je nog steeds dezelfde service zoals in een echte lingeriewinkel. Iedere klant krijgt naast een persoonlijk advies, ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de gratis verzendkosten en oneindige ruilservice. Je weet natuurlijk pas écht wanneer een bh bij jou past, zodra je die aanhebt.”

Optimaal presteren

In Nederland dragen 80% van de vrouwen een verkeerde sport bh. Zonde, want het dragen van een goed ondersteunende sport bh is fundamenteel om optimaal te presteren in de sportwereld. “Niet iedere sport is hetzelfde, en daarom maakt BH Support onderscheid in low-impact, medium-impact, en high-impact sport. Zo hebben de borsten tijdens het paardrijden veel meer ondersteuning nodig dan wanneer je yoga beoefent,” vertelt Anita van Elmpt. Dankzij deze onderscheiding in de verschillende soorten sport bh’s, is BH Support ook gelijk de meest gespecialiseerde webwinkel op het gebied van sport bh’s. Maar bij BH Support kunnen vrouwen naast bh’s voor in de sportschool, ook bij de webshop terecht om luxueuze lingerie en medische bh’s voor bijvoorbeeld na een borstvergroting te kopen. Als de producten op voorraad zijn, krijgen de vrouwen deze binnen drie tot vier werkdagen gratis thuis toegestuurd.

Marlies Dekkers van de sport bh’s

Met zoveel verschillende soorten sport bh’s, is BH Support één van de grootste afnemers van sport bh’s in Europa. Echter worden niet zomaar alle producten van de leveranciers ingekocht; de sport bh’s worden eerst door een speciaal testteam gepast en gekeurd. Pas als de bh’s aan alle criteria voldoen, worden ze aangeboden voor de verkoop. Anita van Elmpt heeft dan ook niet voor niets al meer dan 70.000 tevreden klanten geholpen aan correct zittende lingerie. Maar de komende jaren wil de onderneemster blijven groeien en hoopt ook badmode aan haar collectie toe te voegen. “Maar mijn doel blijft om continu kwaliteit sport bh’s te leveren. Binnen een paar jaar ben ik de Marlies Dekkers in de wereld van de sport bh’s.”